top of page

Yoga op een laagdrempelige manier, en op jouw eigen tempo (kunnen) ontdekken. Dat is de missie van Vrksasana. Het idee achter Vrksasana ontstond al rond 2009 tijdens de vele yoga-opleidingen die ik in India volgde. Yoga was en is mijn passie, en ik wil(de) er dan ook alles over weten. Maar niet alle boeken, lessen en opleidingen waren even toegankelijk. Dat moest toch anders kunnen?

Het zaadje was geplant al duurde het tot 2020 voor het idee meer vorm begon te krijgen. Doordat de fysieke wereld zich tijdens de pandemie grotendeels verplaatste naar de online wereld openden yogastudio's over de hele wereld digitaal hun deuren. Ineens was het mogelijk om een Iyengar les vanuit hartje New York te volgen, of een yogales vanuit Pune (India). En ook om online yogales te kunnen geven aan al mijn collega's op kantoor. Geweldig!

Waar ik tot een jaar geleden midden in Amsterdam woonde en de keuze had uit verschillende Iyengar studio's om lessen te volgen of samen te oefenen, woon ik ondertussen in het prachtige Drenthe waar de dichtsbijzijnde Iyengar studio zeker 1,5 uur rijden is. Dat werd dus volop thuis oefenen en vooral heel veel online yoga. Zowel om lessen en workshops te volgen, maar ook om te geven als gecertificeerd Iyengar docent.

Vrksasana heeft zich gespecialiseerd in online lessen en workshops, en fysieke prive lessen. En binnenkort ook een yoga videotheek zodat jij thuis sneller en gemakkelijker op de mat stapt. Doe jij binnenkort mee? Bekijk het lesrooster en stap op je yogamat!

Liefs,

Barbara

BA_141017_WEB-2.jpg
bottom of page